Sieraden met amethist: waarom zijn ze zo populair tegenwoordig?

Steeds meer mensen dragen sieraden met helende stenen. Buiten dat deze edelstenen er mooi uitzien, kunnen ze voor veel mensen ook een krachtige werking hebben. Iedere steen heeft een eigen verhaal en zal jou op een andere manier kunnen helpen in jouw leven. Een van de stenen die vaak gebruikt wordt in sieraden is een amethist. Maar waarom zijn deze sieraden en dan met name deze edelsteen zo populair geworden? Onderstaande informatie zet een aantal zaken op een rijtje, zodat jij wellicht ook een aankoop kunt doen.

Populair om de werking

Sieraden met amethist groeien sterk in populariteit. De afgelopen jaren zijn steeds meer mensen overgestapt naar deze edelsteen. Het is een steen die veel bescherming kan bieden. Deze brengt namelijk evenwicht, stabiliteit en balans. Als je het sieraad regelmatig draagt en ook in de nacht dicht bij je hebt, zul je merken dat je weinig tot geen nachtmerries meer hebt. Het kan jou dus ook een veel betere nachtrust op gaan leveren. En wie wil er nou niet genieten van een uitgerust gevoel en meer rust in het leven? Deze edelsteen kan daarom bij veel mensen al niet meer ontbreken.

Aantrekkingskracht door de kleur

Echter is de werking niet het enige wat sieraden met amethist zo populair maakt. Zo heeft de kleur er ook een groot aandeel in. De steen zelf is dieppaars. Jaren geleden was dit al een populaire kleur voor sieraden en dat is nog altijd niet veranderd. De kleur paars heeft namelijk een sterke aantrekkingskracht. Door hier met licht op te schijnen zul je verbaasd zijn van de verandering die erin optreedt. Als je zelf ook aangetrokken wordt door deze stenen, kun je bij Nasma.be verschillende sieraden vinden met deze steen. Zo heb jij ook meer rust.