Horloge heren basic of met uitgebreide functies

Een horloge heren vinden die bij je past kan best een opgave zijn. Er zijn namelijk een hoop opties in horloges voor heren. Veel mensen hebben graag een horloge om te kunnen zien hoe laat het is zonder dat ze iets uit een zak moeten pakken. En terecht. Een horloge is altijd binnen handbereik en vereist weinig moeite om af te kunnen lezen. Er zijn dan ook een hoop opties voor een horloge heren. Je kunt voor basic of uitgebreid gaan, voor digitaal of analoog, of zelfs voor een hybride horloge heren.

 

Merken tegen scherpe prijzen

Bij Starlounge kun je alle soorten horloges voor heren vinden en dat tegen scherpe prijzen. Omdat deze webshop een officiƫle partner is van een hoop merken in accessoires maakt het dit mogelijk. Je vindt een horloge heren bij deze webshop van een aantal merken, waaronder HUGO, BOSS, Esprit, Lacoste en Tommy Hilfiger. Daarnaast kun je ook terecht voor de merken Boccia Titanium, Ice-Watch en Lacoste. Deze merken hebben allemaal uiteenlopende soorten horloges heren. Het is maar net waar je naar op zoek bent.

 

Digitaal of analoog

Veel horloges voor heren zijn groot van formaat, zeker in verhouding tot dames horloges. Dit maakt het wel gemakkelijker om de horloges af te lezen. Vaak kun je ook meer dan alleen de tijd zien op dit soort horloges. Bijvoorbeeld de datum of de tijd in een andere tijdzone die je zelf kunt instellen. Dit soort horloges kan analoog of digitaal zijn. Digitale horloges werken vaak met automatische tijdsaanduiding en de tijd wordt weergegeven met getallen in plaats van wijzers. Dit hoeft niet altijd zo te zijn. Je kunt ook met wijzers automatische tijdsaanduiding hebben.

 

Smartwatches

Een andere optie is een smartwatch. Smartwatches kun je koppelen aan je smartphone. Zo kun je bijvoorbeeld bijhouden via je horloge hoeveel je verbrand of hoe actief je bent. Ook kun je berichten lezen, de telefoon opnemen of zelfs muziek afspelen. Handig in de sportschool. Dit geldt overigens niet voor alle smartwatches. Er zijn ook hybride smartwatches, die de tijd aangeven met wijzers maar ook voor allerlei smart-functies gebruikt kunnen worden. Wat je ook zoekt, je kunt het vinden in een heren horloge bij Starlounge.