Trouwringen

Een unieke en originele trouwring zelf ontwerpen

Een unieke en originele trouwring

Het zoeken naar een mooie trouwring die helemaal bij u past kan nog weleens voor problemen zorgen.Er is een enorme keuze aan trouwringen die u in allerlei uitvoeringen en materialen kunt kopen. Toch kan het zo zijn dat de trouwring die u in gedachten heeft er niet bijzit.

Misschien heeft u liever een trouwring die heel uniek, eigen en origineel is. Dat is heel goed mogelijk, want heeft u weleens aan de mogelijkheid gedacht om uw trouwring zelf te ontwerpen?

Uw trouwring helemaal zelf ontwerpen

Als u nergens de trouwring kunt vinden die u in gedachten had, bestaat de mogelijkheid om uw trouwring zelf te ontwerpen. Het voordeel is dat deze trouwring heel persoonlijk en uniek is. Wilt u de trouwring zelf gaan ontwerpen, dan begint u met het op een rijtje zetten van uw ideeën en wensen.

Hierbij moet u denken aan de vorm, de materiaalkeuze (bijvoorbeeld staal of goud), enzovoorts. Als u uw ideeën op een rijtje hebt staan, wordt het tijd om een deskundige in de arm te nemen. Een expert die u precies kan vertellen of de trouwring die u naar eigen idee heeft ontworpen ook zo te maken is.

Wellicht moeten er hier en daar nog wat kleine aanpassingen volgen om de trouwring te kunnen maken. Vanuit Rotterdam kunt u zelf uw trouwring ontwerpen. U kunt dan het ontwerp opsturen naar een atelier zoals dat van Art Object. Zij zullen met verschillende goudsmeden de mogelijkheden voor uw trouwringen bekijken. Op die manier maakt u echte trouwringen.

Op de trouwdag laat u vol trots uw mooie trouwring zien

Nadat de trouwring helemaal naar uw eigen ontwerp is gemaakt, kunt u het eindresultaat komen bekijken. Het is een heel fijn gevoel om uw eigen ontwerp om de vinger te mogen schuiven. Een trouwring die helemaal naar wens is.

Bent u op zoek naar een trouwring, maar vindt u er nergens een die overeenkomt met uw ideeën of wensen? Dan kunt u er ook voor kiezen om de trouwring zelf te ontwerpen.