De leukste sieraden giftbox van Nederland.

Ik was laatst op internet aan het zoeken naar beautyproducten. Het liefst een giftbox (wat tegenwoordig echt “in” is). Die kun je cadeau doen maar ook lekker voor jezelf houden. Op dat moment was ik op zoek naar een cadeau voor mijn zus, maar uiteindelijk heb ik er natuurlijk ook een voor mezelf gehaald. Je betaalt een bedrag naar keuze (ligt eraan welke goodiebox je bestelt, de prijzen verschillen). Het gaat hierbij om maandelijkse bedragen / incasso. Super handig natuurlijk.

De box van Dutch Blend (DutBle giftbox)

De beautybox bestaat o.a. uit sieraden (denk hierbij aan een ring, armband, oorbellen enz.enz) elk sieraad is uniek en van goede kwaliteit van het merk Perditi gemaakt. Het merk DutBle (oftewel Dutch Blend), is opgericht door Nemi Dupuis. Nemi is niet alleen de oprichter (en dus ook ondernemer), maar ze is zelf ook influencer. Dus ze heeft er ervaring mee en wilt andere meiden helpen aan hun “tocht”. Dutch Blend brengt daarom niet alleen mooie producten, maar het levert ook een echte band. Maar weinig bedrijven kunnen dit effect tot stand laten brengen. Het is erg knap hoe Dutch Blend dit doet.

Mijn ervaring.

Mijn ervaring met Dutch Blend is zeker positief. En de giftbox zou ik je al helemaal aanraden. Waarom? Nou gewoon! Omdat het een prachtige verrassing is om te geven én om te krijgen. Je wordt verwend met de meest prachtige sieraden. Het maakt niet uit wat je stijl is, er zit voor ieder wat wils bij. Hou je van gouden oorbellen? Of toch een zilveren ring? Dat maakt niet uit! Voor jou zit er altijd wel iets tussen.

De prijs en echte waarde.

Wat je moet betalen voor een box verschilt. Het ligt eraan voor wat voor box jij gekozen hebt. Je hebt ze in allerlei soorten en maten. Natuurlijk krijg je voor de wat duurdere box meer dan voor de goedkopere. Maar de prijs uit zich niet in de prijs. Of je nou de goedkoopste óf de duurste box hebt: de kwaliteit blijft hetzelfde. En hiermee bedoel ik: het blijft goed. Als ik Dutch Blend zou moeten vergelijken met andere merken zou ik toch wel zeggen dat het – naar mijn mening – veel meer te bieden heeft. De service is goed, je weet waar je aan toe bent, geen verrassingen of spanningen achteraf. Je wordt als klant of mede influencer ook echt “gezien”. Nemi (de oprichter) is super aardig en als je het leuk vindt kun je per e-mail altijd op de hoogte worden gehouden van alle nieuwtjes en weetjes. Super handig! Ik vind het altijd fijn om op de hoogte blijven van dingen (of in dit geval) producten die me maar blijven interesseren. Want na een keer de box te hebben gehaald (voor iemand anders), èn gekregen (van mezelf), ben ik erg enthousiast. Dutch Blend, je hebt een nieuwe vaste “blender” erbij.

De abonnementen verschillen, maar in principe krijg je elke 3 maanden een nieuwe box thuisgestuurd. Super leuk en handig! Verrast worden was nog nooit zo leuk. Kortom: kopen! Ben je op zoek naar nog meer inspiratie voor leuke en betaalbare sieraden en accesoires? Kijk dan ook in ons blog over merkhorloges tegen lage prijzen.